בוסנה ביינה

מעבודה בשכר מינימום לעסק מצליח

​​אחרי שנים רבות של עבודה בשכר מינימום במפעל, החליטה בוסנה, תושבת קרית גת להגשים את חלומה ולהקים עסק משלה. עסק שיחשוף ויציג לקהל הישראלי את סיפורה של הקהילה האתיופית בארץ, בשילוב מיומנויות הבישול המעולות שלה. 

בוסנה פנתה למעוף קרית גת והחלה בתהליך ליווי עם יועצת אישית. תחילה חשבה לארח בביתה ולהציע לקבוצות טעימות מהמטבח האתיופי אך בהמשך התהליך החליטה לכוון גבוה יותר ולפתוח את מסעדת "גוגו – Gojo" ברחובות. 

המסעדה, שמשמעות שמה הוא "בית", מציעה לאורחיה חוויה שלמה ורב חושית – מוזיקה, תמונות ועבודות אמנות מקוריות מאתיופיה ושל אמנים אתיופים, אווירה ייחודית וגולת הכותרת: תפריט מגוון ומשובח, מנות אתיופיות מסורתיות ועכשוויות בשילוב הסברים והמלצות. 

המטבח האתיופי של המסעדה מתאים גם לטבעונים, צמחונים, חולי צליאק ואוהבי אוכל באשר הם והכל באווירה נעימה וסבר פנים יפות של בוסנה וצוות המסעדה. 

מסעדת גוג'ו - רח' טלר 32, רחובות.